Promosi DIGI 2016 Tukar Smartphone Setiap Tahun

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Bila pakai Smartphone pasti 2 perkara difikirkan, iaitu plan apa? Dan telefon apa?. Satu Promosi DIGI 2016 yang dilihat baik dan berbaloi untuk kita sama-sama teliti kelebihan dan paling penting harganya. Terbaru, Digi memperkenalkan pakej Easy Up yang menyediakan pilihan kepada penggemar Smartphone untuk mendapatkan smartphone baru dan plan bayaran bulanan yang berbaloi. Apa yang menarik setiap tahun boleh tukar smartphone baru.

Setiap tahun pasti ada model baru Smartphone

Pengguna Smartphone yang minat tukar phone pasti mengeluh jika terpaksa menukar smartphone yang ada kepada yang baru kerana banyak sebab seperti rosak, lembab, dan ada juga inginkan teknologi baru. Teknologi Smartphone ini akan sentiasa di Upgrade sesuai dengan kecanggihan teknologi dan peredaran zaman.

Oleh demikian, inisiatif DIGI ini memang bertepatan kerana memberi peluang pakej ini untuk pengguna boleh menukar smartphone setiap tahun.

Plan Terbaik

Satu lagi persoalan, plan apakah yang paling berbaloi? Jika dilihat plan yang didatangkan sekali dengan pakej ini boleh lah dikatakan berbaloi tetapi ia bergantung kepada kedudukan kewangan seseorang. Pakej ini akan dibekalkan sekali dengan langganan DIGI khas untuk tawaran ini.

Pakej Easy UP

Pakej Easy Up ini menepati kedua-dua pilihan pengguna. Pakej ini memberikan pakej khas panggilan, data, sms disekalikan dengan menukar smartphone setahun sekali dengan harga bulanan RM 198. Harga bulanannya mungkin sesetengah pihak anggap mahal, tetapi dengan kelebihan menukar smartphone setahun dan tawaran langganan agak berbaloi.

Upgrade to a new smartphone every year for life.

  •  Only RM198/month
  •  1 price for plan, phone, and other benefits
  •  A new device every 12 months

Pilihan Smartphone Program Easy UP

Setakat ini  ada 2 pilihan sahaja yang pengguna boleh pilih iaitu :
  •  Samsung Galaxy A7
  •   Samsung Galaxy S7 Edge ( Tambah 70/ sebulan )
2 Pilihan Smartphone

Terdapat kelebihan lain seperti Quota internat 20 GB, Internet Rollower 4GB, Unlimited call & SMS kepada semua network, Unlimited Music Streaming melalui Digi Music Freedom, Langganan 60 hari iflix dan unlimited whatsapp & weChat. Sumber : Digi

ZackC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *