Pro Evolution Soccer 2017 Free PES 2017 Untuk anda

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Jangan terkejut ada dikeluarkan Pro Evolution Soccer 2017 free untuk anda. Versi Pro Evolution ini adalah percuma untuk digunakan kepada peminat permainan video sukan bola sepak.Bagi peminat permainan video bola sepak akan kebiasaanya mempunyai 2 pilihan iaitu FIFA dan PES 2017.


Dalam usaha meningkatkan pemain untuk PES 2017 ini, penerbit pemainan ini mengeluarkan versi trial untuk memperluaskan lagi penggunaan PES 2017 ini. Kebiasannya trial mempunyai tempih penggunaan tertentu, namun demikian versi trial PES 2017 ini lebih lain dengan penggunaan trial tanpa ada had masa. Pemberian trial ini bagi mencapai objektif membiasakan penggemar pemainan video bola sepak dengan permainan PES 2017 serta menggalakkan pertandingan online.

Perisian trial ini dikeluarkan sebagai Pro Evolution Soccer 2017 Trial Edition ini menawarkan permainan yang sama tetapi hanya berkurangan dari segi pilihan lain dalam permainan. Walaupun versi trial ini tidak ada had penggunaanya, ada kandungan terhad didalamnya seperti pemilihan pasukan, tidak ada fungsi Master League. Sekiranya ingin mendapatkan option penuh, pengguna boleh membeli versi berbayar yang disediakan. 

Walaubagaimanpun demikian, bagi yang gemar bermain secara biasa tetap menyeronokkan dan boleh juga menggunakan fungsi permainan online PES 2017. Versi trial ini anda boleh dapatkan percuma PES 2017 Trial ( MaklumatLanjut ).


Jadi apa lagi ditunggu, dapatkan versi trial PES 2017 ini. Ianya percuma tetapi mempunyai fungsi seakan sama dan anda dapat juga merasai permainan bola sepak yang anda minati.

ZackC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *