Live Streaming Percuma Data dengan U Mobile

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Satu maklumat yang berguna dari tawaran U Mobile, live streaming percuma untuk data internet apabila pengguna U Mobile menggunakan aplikasi yang ditetapkan. Melalui Video-Onz menawarkan data percuma tambahan kepada penggunanya untuk pelan pascabayar dan prabayar untuk menikmati streaming muzik tanpa perlu membeli atau kehabisan data internet. Terbaru melalui Music Onz pengguna juga boleh mendengar muzik tanpa menghiraukan kehabisan data melalui aplikasi yang ditetapkan. Pilihan aplikasi yang ditetapkan juga pelbagai pilihan dan lebih dari mencukupi.

Terdapat 12 perkhidmatan streaming muzik ketika ini yang boleh dinikmati pelanggan seperti  Spotify, Joox, Tidal dan KKBox da n beberapa lagi stesen siaran radio yang dimasukkan.


Pengaktifan Music  Onz

Sebenarnya anda tidak perlu membuat apa-apa tindakan untuk mendapat pengaktifan Music Onz ini. Apa yang penting anda adalah pelanggan U Mobile dan pelanggan pascabayar akan diaktifkan secara automatik manakala pelanggan prabayar yang melanggan UMI atau MB akan mendapat langganan ONZ ini secara percuma. Sumber : U Mobile 

ZackC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *