Harga Produa Bezza Terkini Mampu Milik

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Produa merupakan salah satu pengeluar kenderaan Malaysia yang bukan asing lagi di persada automobile tanahair kali ini mengeluarkan Produa Bezza. Harga Produa Bezza pula tidaklah terlalu mahal kerana ia di atas paras mampu milik harga majority kereta dalam kelas sepertinya sebelum ini iaitu lingkungan 30,000 – 50,000. Harga Produa Bezza ini sebenarnya bergantung pada spesifikasi dan aksesori tambahan mengikut pakej yang ditetapkan oleh pengeluar.

Produa Bezza Terkini

Sebelum kita berbicara tentang harga, ada baiknya kita lihat dulu sekilas gambar dan aksesori luaran dan dalaman Produa Bezza ini.

Kredit Foto : Paultan.org

Harga Produa Bezza Terkini

Harga bermula 16 Julai 2016 Produa Bezza ini adalah seperti dibawah :
Selain itu pembeli boleh menambah aksesori tambahan dengan harga dibawah :

Rekabentuk Produa Bezza

Produa Bezza ini memang agak berbeza dengan keluaran sebelum ini, Jika ditambah body kit Gear up memang menampakkan keunikan tersendiri kelasnya.
Cuba lihat pula video kereta Bezza ini dari youtube, walaupun keretanya mampu milik serendah 30 ribu tetapi ada ciri-ciri kemewahan dan canggih ada pada produa bezza ini. Ruang Simpanan bonet belakangnya pula sangat luas hingga boleh memuatkan orang dan kemasan dalamnya berwarna hitam menampakkan cirri ekslusif kereta ini. Seatnya yang mudah di lap apabila basah memudahkan penjagaan dalaman kereta ini. Jika dilihat pada video, Produa Bezza ini didatangkan dengan Push Start Button untuk menghidupkan engine, ia seperti pengalaman membawa kereta canggih di jalanraya.

Sebenarnya banyak lagi ciri istimewa pada Produa Bezza ini, Jika anda ingin melihat lebih dekat, ada baiknya anda terus ke pameran Produa berdekatan anda.

ZackC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *